Nu va puteti asigura igiena zilnica, hrana si alte nevoi indispensabile vietii ? Nu va mai faceti griji, la noi veti fi ajutat.

personal-centru-de-batrani-2

Centrul de ingrijire pentru batrani a fost necesar pentru a veni in sprijinul persoanelor care, datorita responsabilitatilor zilnice in plan profesional si lucrativ, nu pot oferi conditiile necesare ingrijirii atente si supraveghate rudelor apropiate cat si cele indepartate asa cum si-ar fi dorit. Un astfel de sprijin moral vine in ajutorul dvs. din partea caminului nostru de batrani, care prin experienta acumulata a reusit sa formeze un concept de sprijin in acest sens persoanelor in incapacitate de autoingrijire cum ar fi: persoane imobilizate la pat, persoane purtatoare de pampersi si sonde urinare etc.

Rezidenta noastra are in vedere atat batranii cat si alte persoane care se afla in imposibilitatea de a se descurca singure. Afectiuni pe care le regasim la pacientii nostrii sunt: Alzheimer, Parkinson, dementa mixta, dementa senila, dementa degenerativa, schizofrenie, accidente vasculare cerebrale, hemiplegie, paralizie etc.

Venim in sprijinul pacientilor si punem la dispozitie urmatoarele: ingrijire, supraveghere, suport moral, terapii ocupationale, servirea mesei, igienizare, asistenta medicala si consultatii medicale.

Fiecare pacient prezinta o cazuistica proprie. Personalul nostru presteaza servicii pentru batrani si, pe langa calificarea de baza pe care o detin in a ingriji persoane varstnice sau cu afecttiuni locomotorii sau neuromotori (cei diagnosticati cu probleme psihice in special), acorda o atentie deosebita pacientilor si au un comportament disciplinar.

Trebuie avut in vedere ca persoanele aflate in incapacitate de a se ingriji singure si care sunt dependente de ajutorul altor persoane nu sunt vinovate de problemele pe care le pun. Ne asumam sarcina de a depune toate eforturile necesare in vederea acordarii unui statut de persoana umana in conformitate cu nevoile primare si sociale ale celorlalti membri ai comunitatii care nu prezinta o afectiune medicala sau legata de varsta, astfel incat sa devina dependent de ajutor.

Camerele de cazare cu 2, 3 sau 4 paturi va ofera atat compania altor persoane, cat si spatiul si intimitatea de care aveti nevoie.

Bucataresele noastre va pun la dispozitie cele mai delicioase si diversificate mancaruri in trei mese principale. Gustarile constand in fructe proaspete si dulciuri va asigura sanatatea si energia necesare. Mancarea proaspata pregatita zilnic in bucataria proprie poate fi servita in sala de mese sau in camera pentru persoanele cu probleme de locomotie.

Batranetea e frumoasa, dar impune si o atentie deosebita, de aceea asistentii, infirmierii si medicul intervin ori de cate ori este nevoie. In cadrul rezidentei se asigura asistenta medicala minima pentru batrani:

    • administrare tratament oral, injectabil, perfuzabil;
    • curatarea plagilor si escarelor;
    • masaje ale membrelor superioare si inferioare;
    • aplicare de creme protectoare pentru cei cu Pampers;
    • recuperarea mersului pentru cei care au aceasta posibilitate, prin exercitii de mers zilnic

De asemenea va punem la dispozitie o gama de activitati recreative: sah, table, acces internet, citirea presei in saloanele special amenajate, televiziune.

Alegeti caminul de batrani "Speranta Bunicilor" si nu veti regreta!

Speranta Bunicilor

Va ofera servicii de cea mai buna calitate pentru ingrijirea batranilor, persoanelor varstnice, cu dizabilitati.

Camin de batrani

Caminul Speranta Bunicilor este un centru modern, cu camere moderne si spatiu verde pentru relaxare.

Echipa Speranta Bunicilor

Personalul calificat al caminului va ofera siguranta unor servicii de ingrijire si asistenta medicala profesionale.

Contact

 

Strada Arcadie Șeptilici, Nr. 5A, Bacau

Telefon: 0754.970.657
Telefon: 0757.532.796
Email: contact@sperantabunicilor.ro

GDPR - Informatii utile:

speranta bunicilor