Speranta Bunicilor Bacau - Camin de batrani

Non STOP: 24 din 24, 7 din 7

Camin de batrani Suceava

Camin de batrani Suceava

Speranta Bunicilor

Alegeti caminul de batrani Speranta Bunicilor si nu veti regreta!

Desi se afla aproape de centrul Bacaului, caminul de batrani Speranta Bunicilor ofera spatiu si liniste pentru persoanele gazduite, beneficiind de avantajele aerului curat si spatiilor verzi generoase. Caminul de batrani Speranta Bunicilor este usor accesibil vizitelor din partea celor dragi.

Caminul de batrani Speranta Bunicilor dispune de o casa moderna, complet utilata, aflata intr-un proces cotinuu de perfectionare, cu incaperi confortabile si numeroase, cu posibilitati de petrecere a timpului liber, inconjurata de un spatiu verde de 2500 mp.

Centrul nostru de ingrijire a persoanelor varstnice sau cu dizabilitati locomotorii se adreseaza persoanelor varstnice care nu mai sunt capabile de autoingrijire sau sunt in totala dependenta de ajutorul altei persoane, persoanelor cu afectiuni locomotorii, neuromotorii.

Batranii vor regasi confort, liniste si o atmosfera placuta. Nu se vor simti singuri, ci vor fi inconjurati de persoane asemenea lor cu care pot discuta sau impartasi activitati.

Echipa noastra este formata din persoane cu experienta in domeniu si va ofera cu drag serviciile de ingrijire, asistare si sprijinul pe care il cautati pentru familia voastra.

Famila asigura medicamente si pampers. Ne rezervam dreptul de a selecta clientii.

Ingrijire profesionala in care poti avea incredere

Speranta Bunicilor

1

Calitate & profesionalism

Caminul de batrani Speranta Bunicilor dispune de o casa moderna, complet utilata, cu incaperi confortabile si numeroase, cu posibilitati de petrecere a timpului liber.

2

Ingrijire 24/24h

La noi veti gasi un medic generalist, care periodic verifica starea de sanatate a pacientilor. Zilnic medicamentatia va fi administrata de un asistent medical dupa schema de tratament.

3

Activitati diverse

Ping-pong, sah, carti sau vizionari de filme in zonele special amenajate pentru activitati. De asemenea, caminul are in dotare fotolii speciale pentru masaj de relaxare.

Testimoniale

Speranta Bunicilor

Caminul Speranta Bunicilor a reprezentat pentru noi o speranta in evolutia spre bine a bolii tatalui meu. Dupa o experienta neplacuta la doua camine de batrani am aflat de acest loc minunat unde batranii au parte de toata atentia cuvenita afectiunilor de care sufera. Felicitari intregului colectiv si in primul rand conducerii care a facut posibila existenta acestui loc minunat. Multumim din suflet pentru tot sprijinul acordat.

Cosmin

Cosmin

Tot ce se intampla in centrul Speranta Bunicilor este foarte bine pus la punct. Toate vorbele nu spun nimic in raport cu realitatea. Multe felicitari echipei si personalului de la Speranta Bunicilor.

Iulian

Iulian

Speranta Bunicilor – O oaza de liniste, frumusete si lumina! De la conducere pana la infirmiere, incearca sa insoreasca zilele unor batranei suferinzi, care nu mai pot fi langa familiile lor. Se face tot ce este omeneste posibil, ca rezidentilor sa le fie bine, sa aiba caldura trupeasca si sufleteasca, sa gaseasca mangaiere si tot ce au nevoie.

Alexandra

Alexandra